Våra orter

Sundsvall

FC förvaltar fastigheter och där finns även vårt huvudkontor beläget på Skönsbergsvägen 3.

Vi sköter om flertal ståtliga fastigheter som ligger runt Vängåvan, beläget i Sundsvalls vackra stenstad som Pan 5 med Nordea som hyresgäst. Andra byggnader är Mittuniversitetets område, Åkroken, samt nybyggnationer som Engelska skolans nya del  och fastigheter i populära handelsområdet Birsta och ett flertal industrifastigheter .

Boden

I Boden har vi en yta på 8000 kvm som tas hand om av våra tekniker. Mälardalens omsorgsfastigheter och SBB är våra kunder på orten.

Gällivare

8300 kvm att sköta om och såsom i Boden är kunderna i dagsläget bland annat SBB och Mälardalens omsorgsfastigheter.

Hudiksvall

Här tar vi hand om Gjutaren 6 och Grottan 7 på 14 042 kvm som innefattar verksamhet för rättsväsende och skola.

Härnösand

I Härnösand tar Fastighetscompetens hand om ett flertal fastigheter på ca 158 000 kvm med verksamhet som skolor och äldreboenden med höga krav på närvaro samt utförande. Härifrån utgår vi även till Sollefteå vilket vi sköter fastigheter på ca 97 000 kvm.

Luleå

FC har under andra kvartalet 2020 etablerat sig i Luleå där vi har drift och skötsel av ca 23 700 kvm. Det rör sig om kommersiella fastigheter och vår största kund är SBB.

Skellefteå

FC finns även i Skellefteå och tar hand om ca 16 300 kvm.

Umeå

I Umeå expanderade FC under första kvartalet 2020 och vi har ett kontor där som platschefen Lars Sandberg, utgår ifrån för den här delen av Norrland. I dagsläget ansvarar FC för drift och skötsel för ca 24 700 i Umeå som tillhör SBB. Verksamheter som finns i fastigheterna är kommersiella och hyresgäster är alltifrån restauranger, vårdhem till myndigheter. Vi har även del Max restauranger i den övre delen av Norrland som vi ombesörjer felanmälningar och ronderingar för.

Örnsköldsvik

67 440 kvm med kommersiella fastigheter som främst är kontor och ägs av Nyfosa sköter vi driften och skötsel av. Exempelvis Strandkajen 7, beläget på Strandgatan i centrala Örnsköldsvik.

Östersund

Östersund finns det ca 15 200 kvm att underhålla och vår främsta kund är NP3.

Vi söker personal

Är du intresserad av att arbeta i vår organisation så skicka in en spontanansökan.