Jobba hos oss

Vi är ett företag som månar om våra anställda. Vår filosofi är om våra medarbetare trivs så gör de även ett bra jobb till våra kunder är. I dagsläget är vi 60 anställda på olika orter i Norrland och fortsätter att växa!

Vi är intresserade av prestigelösa, serviceinriktade och självgående personer. Är du kunnig inom ventilation, vvs, el, ta chansen att få ett omväxlande jobb med hög trivselfaktor genom att skicka in en ansökan till oss.

Fastighetstekniker

Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker!

Kvalifikationer:

Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller deras fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsinriktad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna.För att vara aktuell för den här tjänsten så är det ett krav att du:

 • har godkänd gymnasieutbildning
 • är duktig på svenska i tal och skrift och klarar av att kommunicera på engelska
 • har B-körkort
 • klarar av en säkerhetsklassning, då vissa fastigheter kräver det

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, fastighets- eller drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem. Även arbete som anläggningsskötare brandlarm och SBA-arbete är meriterande, liksom kunskaper i fler språk.

Så säger Johan om att jobba på Fastighetscompetens:

“Att jobba på Fastighetscompetens innebär att det är en varierande vardag, vilket visar sig att inte en dag är likt den andra. Man har en nära kontakt med kunden och tar stort eget ansvar.”

Spontanansökan

  Jag är intresserad av jobb på följande ort/orter: *
  SundsvallUmeåLuleåGällivareKirunaBodenSkellefteåHudiksvallHärnösandÖrnsköldsvikÖstersund

  Ladda upp filer, ex. CV, brev, foto. (Du kan ladda upp flera filer)

  Genom att använda detta formulär accepterar du att vi sparar och bearbetar dina uppgifter.