Våra orter

Sundsvall

FC förvaltar fastigheter på ca 250 000 kvm i Sundsvall  och där finns även vårt huvudkontor beläget på Skönsbergsvägen 3.

Vi sköter om flertal ståtliga fastigheter som ligger runt Vängåvan, beläget i Sundsvalls vackra stenstad som Pan 5 med Nordea som hyresgäst. Andra byggnader är Mittuniversitetets område, Åkroken, samt nybyggnationer som Engelska skolans nya del  och fastigheter i populära handelsområdet Birsta och ett flertal industrifastigheter .

Övriga orter

Härnösand

I Härnösand tar Fastighetscompetens hand om ett flertal fastigheter på ca 158 000 kvm med verksamhet som skolor och äldreboenden med höga krav på närvaro samt utförande. Härifrån utgår vi även till Sollefteå vilket vi sköter fastigheter på ca 97 000 kvm.

Örnsköldsvik

I dagsläget har vi 67 440 kvm som vi förvaltar, där bland annat finns Strandkajen 7, beläget längs Strandgatan i centrala Örnsköldsvik.

Östersund

Östersund är det senaste tillskottet i Fastighetscompetens verksamhet. Här tar vi hand om fastigheter ifrån bland annat NP3 med yta på ca 15 200 kvm.

Hudiksvall

Här tar vi hand om Gjutaren 6 och Grottan 7 på 14 042 kvm som innefattar verksamhet för rättsväsende och skola.

Umeå

Första kvartalet 2020 så kommer Fastighetscompetens vara verksam i Umeå och Skellefteå. Vi kommer att förvalta 45 000 kvm. Mer uppdatering kommer under 2020.